Altera

ZASTUPNIŠTVO

U domenu distribucije, pored isporuke rezervnih i potrošnih dijelova, te komponenti za HVAC sisteme, Altera ima ekskluzivne ugovore za zastupanje renomiranih svjetskih proizvođača proizvodne i procesne opreme za potrebe različitih industrija:

Proizvođač uglavnom robotskih rješenja za sekundarno pakovanje u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj i ostaloj industriji.

• kompleksni sistemi za paletiziranje
• tehnologiju pakovanja dizajniranu prema zahtjevima klijenta
• precizno robotsko paletiziranje
• sistemi podizanja i utovara

Laetus je industrijski lider u proizvodnji inovativnih sistema za inspekciju kvaliteta i sigurnosti, kao i kompletnih Track & Trace rješenja za farmaceutsku, medicinsku, prehrambenu, kozmetičku i FMCG industriju. Sa više od 43 godine iskustva na tržištu i globalnom mrežom podrške u prodaji, servisu i upravljanju projektima, Laetus pomaže svojim klijentima da zadrže najviši nivo kvaliteta proizvoda i efikasnosti proizvodnje. Proizvodi za vizuelnu inspekciju kao što su ARGUS, INSPECT i POLYPHEM su postali tržišni standardi u očitavanju kodova, osiguranju kvaliteta i inspekciji punjenja. Više od 20.000 sistema isporučenih širom svijeta sadrže više od 42.000 Laetus kamera i senzora.

Fette Compacting je svjetski lider u proizvodnji integrisanih rješenja za industrijsku proizvodnju tableta. Kao tehnološki i globalni lider na tržištu, kompanija je specijalizovana u proizvodnji visoko performantnih mašina za farmaceutsku industriju. Portfolio kompanije čine tablet prese, alati i procesna oprema, ali i usluge održavanja, treninga i savjetovanja. Sa preko 5000 instaliranih jedinica, FC je globalni tržišni lider u proizvodnji tablet presa za farmaceutsku industriju. Kompanija posjeduje 140 patenata koji pokrivaju osnovne tehnologije i metode u oblasti proizvodnje tableta, podcrtavajući tako ulogu tehnološkog lidera.

L.B. Bohle je liderski dobavljač specijalnih procesnih mašina za farmaceutsku industriju.
Višedecenijsko iskustvo je bazirano na proizvodnji mašina visokog kvaliteta, bezbjednosti i to vodeći posebnu brigu o okolišu. Portfolio kompanije sastoji se od pojedinačnih
mašina do kompleksnih proizvodnih sistema za farmaceutsku industriju.

Airprotech je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu i isporuku sistema za prečišćavanje zagađujućih sastojaka iz vazduha po principu „ključ u ruke“. Poslovanje je bazirano na pouzdanoj i modernoj tehnologiji nastaloj iz 25 godina iskustva u raznim primjenama tehnologije u ovom polju zaštite okoline. Kompanija posjeduje sopstveni „know how“ koji garantuje izvrsan kvalitet, ali i odličnu postprodajnu podršku
obzirom da je sve izrađeno u sopstvnim radionicama.
Proizvodima i rješenjima kompanije Airprotech rješavaju se problemi sa volatilima, organiskim, neorganskim materijama, kao i aerosolima i čvrstim materijama.

Globalni lider u proizvodnji adsorpcionih odvlaživača. Širok spektar odvlaživača koji su specijalno dizajnirani da odgovore na različite zahtjeve u industrijskim i komercijalnim aplikacijama. Od samostojećih uređaja do velikih industrijskih rješenja

Globalni lider u proizvodnji adsorpcionih odvlaživača. Širok spektar odvlaživača koji su specijalno dizajnirani da odgovore na različite zahtjeve u industrijskim i komercijalnim aplikacijama. Od samostojećih uređaja do velikih industrijskih rješenja

Comas je kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom mašina za punjenje i zatvaranje posuda sa tečnostima u farmaceutskoj, kozmetičkoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji. Zahvaljujući iskustvu u razvoju visokotehnoloških postrojenja, danas je Comas u mogućnosti ponuditi kompletna rješenja koja zadovoljavaju sve pojedinačne zahtjeve klijenata.

GEMÜ je lider u nalaženju rješenja za sterilne industrijske aplikacije, i vodeći proizvođač membranskih ventila i drugih vrsta ventila za osjetljive i hemijski agresivne fluide.
Proizvodni program ovog njemačkog proizvođača je upotpunjen pratećom kontrolnom i mjernom opremom.